Après-ski dj

DJ Harald Vonski in het kort

  • Rollende DJ booth in Tiroler Thema
  • Complete set voor klein bereik (uitbreiding met grote speakerset mogelijk)
  • Ervaren Après-ski DJ Harald in Lederhose
  • Kennismakingsgesprek
  • 2,5 uur muziek, zonder pauze (uitbreiding mogelijk)
  • Op- en afbouw en vervoer binnen 30 km om Eindhoven.

Uitbreidingsmogelijkheden:

  • Grote speakerset zodat act  voor groot publiek hoorbaar is
  • Grote Oktoberfest DJ Booth
  • Give aways en party gifs

Over Après-ski in de Kempen

(vertaling: na het skiën) verwijst naar uitgaan, drinken, dansen en feestvieren na het skiën.

Oorspronkelijk verwees de Franse term naar het aantrekken van comfortabele sneeuwlaarzen na de oncomfortabele skischoenen. De term heeft zich echter geleidelijk uitgebreid naar alle sociale activiteiten na het skiën. Het is een populair gebruik om tijdens het après-skiën de skikleding (en vaak ook, ondanks de oorspronkelijke betekenis, de skischoenen) aan te houden. 

Verder moet de locatie stijlvol zijn: liefst een houten hut in chaletstijl met ski’s of een jachttrofee aan de muur, bediening in Lederhosen, en een locatie dicht bij of op de piste. Een veel gehoord punt van kritiek is dat men bij een après-skihut op de piste terug naar de auto of hotel moet skiën: dit gebeurt dan met veel alcohol achter de kiezen met alle risico’s van dien. Met name in Oostenrijk heeft de après-ski een grote vlucht genomen.

In de Kempen en de rest van Nederland wordt après-ski ook wel als een muziekstijl beschouwd en zijn er speciale après-skihutten. Deze hebben echter niets met het gebruik na het skiën te maken, maar proberen enkel de sfeer na te bootsen (bron: wikipedia)

 

APRÈS-SKi dj uit de kempen - harald vonski

Feest, Après-Ski party, Oktoberfest, Carnaval in de Kempen

Après-ski dj uit de Kempen – Harald VonSki – “macht einen irren Spass!” Met Duitstalige hits en een heleboel feestmuziek gaan op elk Après-ski feest in de Kempen de remmen los. Dj Harald VonSki neemt speciaal voor jouw feest de kleinste Tiroler dj booth mee. En deze komt bij je langs! Doordat alle apparatuur op accu’s werkt, kan de hele set rollend tussen jullie gasten bewegen. Maar vast op 1 plek kan natuurlijk ook. Dan is de Oktoberfest DJ Booth een perfect alternatief.

Après-Ski in de Kempen

Après-ski dj uit de Kempen – Harald VonSki –komt graag in de Oostenrijkse Alpen, voor de sneeuw en de Après-ski muziek. Deze ski-hits hoor je allemaal op jouw tiroler party of Oktoberfest in de Kempen.

Oostenrijks sfeertje in de Kempen

Een Après-ski dj brengt volop sfeer! Heb je een thuiskroeg of een Après-ski tent in de Kempen gemaakt, boek dan de meest Duitse DJ van Veldhoven. De thematische DJ Booth in skihut stijl draagt bij aan de Oostenrijkse sfeer en met zijn originele Lederhose past hij perfect op jouw Après-ski feest.

Feestartikelen in Veldhoven

Après-ski dj uit de Kempen – Harald VonSki – denkt graag met je mee! Heb je aan alles gedacht voor jouw Après-ski party in de Kempen? Is jouw skihut gevuld met ‘Schnaps und Bier’? Zijn de grote pullen gespoeld en gekoeld? Is de boomstam voor het hamerspel gekapt? Heb je dan ook aan de feestartikelen gedacht? DJ Harald neemt ze graag mee naar jouw Après-ski party in de Kempen. Met kekke hoedjes, inflatables en ledlampjes wordt jouw feest helemaal onvergetelijk.


Feestmuziek op jouw Après-ski party in Veldhoven

Après-ski dj uit de Kempen – Harald VonSki –draait al vanaf z’n 14e op elk mogelijk feest. Daarom weet hij als geen ander welke muziek jullie gasten leuk zullen vinden, wanneer de voetjes van de vloer gaan en hoe hij de handjes in de lucht moet krijgen. Met Après-ski, foute hits, Carnaval en Oktoberfeest muziek weet deze DJ uit de Kempen ook wel raad. Alle hits komen voorbij. En anders vindt hij het leuk als je zelf je favoriete ski-hit komt aanvragen. Natuurlijk draaien we die ook!

Bekijk ook de Après-Ski playlist op Youtube

 

 

Chat openen
1
Scan de code
Vragen over mijn beschikbaarheid? Stuur mij gerust een bericht via WhatsApp 👋