Carnaval dj

Carnaval DJ Harald

Carnaval DJ in Veldhoven

Carnaval Dj Harald weet als geen ander hoe je van de ‘vasteloavend’ één groot feest moet maken in Veldhoven of Eindhoven. Met ruim 35 ervaring in het brengen van gezelligheid wordt jouw carnavalsfeest zeker een groot succes.

DJ Harald uit Veldhoven draait letterlijk al en tijde mee. Daarom kent hij van 3 generaties de leukste meezingers en feestplaten. Carnavalsmuziek voert de boventoon wanneer je ‘m boekt, afgewisseld met bekende meezingers uit de lijst met foute hits en platen van nu. Voor ieder wat wils! Carnaval DJ Harald is een allround dj die met iedereen rekening houdt. Leuke liedjes voor de kids om te dansen tijdens het kinder Carnaval. Een paar platen stampuh voor wie het leuk vindt en vooral veel meezingers.

Carnaval DJ Harald vindt het des te leuker als het publiek verzoekjes aanvraagt. Dat betekent dat het publiek het naar de zin heeft en door de carnaval muziek op ideeën is gebracht. Maar soms kan het publiek met Carnaval niet bij de DJ komen. Geen probleem. DJ Harald voelt feilloos aan welke platen hij in welke volgorde op moet zetten.

Moderne Carnaval DJ

Elk jaar met Carnaval op de hoogte van de nieuwste muziek is een hele opgave, want er komen er steeds meer bij. Gemiddeld worden voor de feestweek zo’n 500 nieuwe Carnavals platen beoordeeld op feestpotentie. Meestal blijven er zo’n 1o platen over die je ook een jaar later nog hoort.

Klassieke Carnaval DJ

En DJ Harald kent alle klassiekers! Mien waar is mijn feestneus, bloemetjesgordijn, Bloemkolen, Paard in de gang, maar ook Pater Moeskroen, de Havenzangers en Arie Ribbens heeft ie altijd bij zich.

Carnaval DJ met apparatuur

DJ Harald is een DJ met eigen apparatuur. Maar je kunt deze Carnavals DJ ook boeken zonder drive-in show. Of hij licht en geluid meeneemt is dus afhankelijk van de draailocatie.

Carnaval DJ boeken

Carnaval is ook een feest van tradities, veelal gebonden aan speciale dagen of data. Voor al deze bijeenkomsten kun je Harald boeken. Zo is er de elfdevandeelfde (elfde van de elfde) met de aftrap van het Carnavalsseizoen. Bj veel verenigingen en gemeenten in Brabant en Limburg wordt dan de prins gekozen of bekend gemaakt, maar dat gebeurt ook in de weken daarna. In Eindhoven presenteren ze de stadsprins pas de week voor de Carnaval, tijdens het Federatiebal. Maar er zijn meer momenten in de voorbereiding dan zo’n Prinsen of prinsessenbal. Het ton-praten of de zittingsavonden zijn ook zeer geschikt om op te leuken met Carnavalsmuziek.

Hele jaar Carnaval

Na de Carnaval is het niet gedaan met de pret. Met het haringhappen nog in het geheugen maakt DJ Harald zich op voor een heel jaar feest. En op bijna elk feest is er een moment dat Carnavalsmuziek de tent helemaal op z’n kop zet. Iedereen zingt mee want iedereen kent de krakers van de laatste of voorgaande edities va het mooiste feest ter wereld.

Chat openen
1
Scan de code
Vragen over mijn beschikbaarheid? Stuur mij gerust een bericht via WhatsApp 👋