DJ VeldhoveN

DJ VELDHOVEN

DJ VELDHOVEN – VOLLE ZALEN

DJ Harald uit Veldhoven draaide samen met DJ Mark (Belg die geen Belg is) in de grote zaal van De Kers. Met Carnaval en oud & nieuw werd de ruimte van de kleine zaal erbij getrokken en zo ontstond de grootste feestzaal in Veldhoven. DJ Harald draaide ook met de grootste artiesten uit binnen- en buitenland die Oerle aandeden. Van SNAP en Latoya Jackson tot Linda, Roos & Jessica en zelfs de Gibson Brothers.

Tijden veranderen en de muziek ook. DJ Harald is professioneel genoeg om te draaien wat het publiek in Veldhoven wil horen. Dat wil niet zeggen dat hij het zelf ook allemaal even kan waarderen. Dubstep en hardstyle waren van die populaire stromingen die niet tot zijn favorieten behoorden. Op zich was dat geen probleem, maar het werd steeds moeilijker om te weten welke tracks ‘in’ waren.

 Waar DJ’s uit Veldhoven en de rest van de Kempen voorheen bij Freaky Records en Berk Music hun nieuwtjes scoorden, was het ineens de jeugd die via socials tracks met elkaar deelden. Vaak van youtube of spottify en in de platenzaken soms niet eens verkrijgbaar. De bezoekers van De Kers lieten via het scherm van hun mobiel zie welke plaat ze wilde horen. Langzaam maar zeker groeide het aantal platen dat DJ Harald simpelweg niet had. Tijd om te stoppen, dus.

DJ VELDHOVEN – Eetcafé De Kers.

Tenminste als DJ voor de jeugd van Veldhoven op de zaterdagavond. John Schellekens was inmiddels uitbater van het uitgaanscentrum en Maarten van de tot eetcafé omgebouwde kleine zaal. Harald verhuisde mee met Maarten als DJ voor feestjes (verjaardagen, jubilea, enz) die je in het eetcafé kon houden. In het eetcafé van Veldhoven heeft DJ Harald ook een tijdje de ladiesnight op de vrijdag gedraaid. De overbuurman was daarmee begonnen en Maarten zag een kans en pakte die. 

Bij die uitspatting en enkele avonden met de Kermis en de Carnaval is het wel gebleven qua jeugd. Maar de sjeu is er nog niet vanaf voor dé DJ van De Kers in Veldhoven. Ook nu wordt DJ Harald nog geboekt als dj voor feesten in Veldhoven en omgeving, met Carnaval, Kermis, Oktoberfest of Apres-Ski en personeels- en bedrijfsfeesten.

 

DJ Veldhoven voor elk Feest, Après-Ski, Disco, Foute Hits, 70’s, 80’s , 90’s, 00’s, Nederlandstalig & Carnaval

Wat de gelegenheid ook is, met ruim 30 jaar ervaring maak ik van elk feest een onvergetelijk moment. Natuurlijk wordt de hele show afgestemd op uw wensen en op die van uw gasten. Maar ook op borrels, recepties of als welkomst act zorg ik voor de gewenste passende muzikale sfeer. 

En moeten de handjes de lucht in, dan bied ik met de thema shows van Mr. Disco, dj VonSki en Harrie Holland  100% party garantie. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Over DJ Harald Veldhoven

Dj Harald uit Veldhoven is een graag geziene gast op een feestje in Veldhoven. Op 14e jarige leeftijd draaide Harald zijn eerste plaatjes. Van drive-in show ging het naar discotheken. Eerst de Rifrance in d`Ekker in Veldhoven en daarna als 18 jarige naar uitgaanscentrum De Kers in Oerle / Oers.

In zomer van 1992 stond Dj Harald voor het eerst achter de draaitafels in de kleine zaal van De Kers. Op dat moment waren singletjes de populairste muziek dragers. Daarna kwamen de cd’s. Dj Harald werd voortaan op alle uitgaansavonden geprogrammeerd. Na de kleine zaal van de populaire discotheek in Veldhoven, volgden de kelderzaal, de grote zaal en later ook weer de kleine zaal van De Kers.

R&B Dj

In Veldhoven was De Kers op een gegeven moment ook dé R&B club en DJ Harald dé DJ voor deze stroming. Destiny’s Child, Usher, Dr. Dre maar ook de floorfillers uit de 90’s zorgden elk weekend voor een volle zaal. Toen de R&B verdween uit de hitlijsten werd ook het animo in de kleine zaal minder.

Chat openen
1
Scan de code
Vragen over mijn beschikbaarheid? Stuur mij gerust een bericht via WhatsApp 👋