vrijmibo DJ in EINDHOVEN?

vrijmibo dj

Het oog wil ook wat tijdens jullie vrijmibo

DJ Harald beschikt over verschillende opvallende DJ booths en acts die de eyecatcher zijn voor jullie personeelsfeest in Eindhoven. Voor bedrijfsborrels, recepties, tuin – en terrasfeestjes, welkomstacts en toiletacts kun je vanaf nu de show boeken van Mister Disco, het alter ego van DJ Harald. Rollend tussen het publiek verzorgt hij een opvallend optreden of  passende achtergrondmuziek. Disco is zijn specialiteit, maar als all round feest DJ zijn alle stijlen bespreekbaar en…. verzoekjes van de gasten zijn altijd leuk!

Geef je een bedrijfsfeest of personeelsfeest in Eindhoven met Disco thema, 70’s & 80’s of juist een Fout feest? Dan is er behalve de rollende, glitterende dj booth ook de setting van de Pop & Top Disco Show te huur. Met een knipoog naar het ooit zo populaire muziekprogramma waan je je helemaal in de tijd van blokhakken, mistige showtrappen en verlichte dansvloeren.

Ook voor andere thema’s zoals 90’s party, oktoberfeest, Après-ski party of een summerparty kun je kiezen uit verschillende DJ booth’s

 

Vrijmibo tips

Organiseer je een vrijmibo in Eindhoven dan wil je dat het een succes wordt. Iedereen moet het naar de zin hebben en hoe leuk is het om tijdens of na afloop complimenten te krijgen over de organisatie. DJ Harald denkt graag met je mee. In samenwerking met diverse partners maakt hij jullie evenement helemaal op maat voor jullie bedrijf. Denk aan acts waarin de bedrijfs- of merknaam centraal staat, of een bijzondere collega wordt uitgelicht. Daarvoor werkt DJ Harald samen met cateraars, artiesten, leveranciers van showeffecten, feestbenodigdheden en andere soorten aankleding. Een goed advies met creativiteit, daarvoor ben je aan het goede adres. Maar we kunnen de hele aankleding ook voor je organiseren.

Boek je eigen vrijmibo DJ

Binnenkort iets te vieren, een jubileum of een vrijmibo DJ in Eindhoven? Een personeelsfeest of zomerborrel van je bedrijf? Denk dan ook eens aan een professionele DJ.

Waarom je een DJ zou moeten boeken voor een vrijmibo

Muzikaal gezien is een DJ voor evenementen een van de meest veelzijdige opties waaruit je kunt kiezen. Ongeacht het feest dat je organiseert, een DJ boeken is zeker van meerwaarde voor al je gasten. Een live set van een professionele DJ kan jullie feest naar een hoger niveau tillen en er een echt succes van maken.

Sommigen vragen zich echter af of het de moeite loont om geld uit te geven aan een DJ als je ook gewoon een Spotify-afspeellijst kunt spelen. Het boeken van een professionele DJ voor een bedrijfsfeest biedt echter grote voordelen. Je kunt deze muziekervaring dus niet vergelijken.

Een voordeel is dat wanneer je een DJ boekt voor je vrijmibo of  personeelsfeest in Eindhoven je een heel ander gevoel overbrengt dan met een playlist. Er is een groot verschil tussen dansen op een Spotify playlist en dansen op de set van een DJ. Een goede feest DJ draait muziek die past bij het moment en bij de stemming. Een ervaren vrijmibo DJ in Eindhoven zoals DJ Harald kan ook snel reageren op dingen die tijdens het feest gebeuren, zoals de aankomst van een eregast of de aankondiging van een toespraak. Hij zorgt ook dat het tijdschema vlot verloopt door de gasten door de avond te loodsen.

Een ander voordeel is dat jullie gasten vermaakt zullen worden. Een DJ kan het verschil maken en ervoor zorgen dat iedereen op jullie vrijmibo op de been is en plezier heeft. Het is niet alleen de muziek die de sfeer bepaalt, maar ook de manier waarop deze gedraaid wordt. Een goede vrijmibo DJ in Eindhoven heeft een echte passie voor muziek en een gevoel voor de juiste liedjes op het juiste moment. Hij weet wat zijn publiek wil, kan de stemming van de gasten inschatten en kent ‘floorfillers’. Op jullie vrijmibo maakt een professionele DJ dus echt het verschil.

En een DJ kent behalve de muziek ook alle ins en out van de apparatuur. Zo wordt je als organisator ontzorgd, je hoeft er zelf geen verstand van te hebben. En jullie vrijmibo DJ in Eindhoven beheerst de techniek voor de optimale show.

DJ Harald neemt ook een dj booth en een geluids- en lichtsysteem van hoge kwaliteit mee dat een geweldige clubsfeer creëert. Op deze manier zullen jullie gasten zich zeker niet vervelen.

DJ Harald is dus een betrouwbare DJ voor jullie vrijmibo in EIndhoven Met zijn ervaring weet hij iedereen op de juiste manier te benaderen. Hij schat prima in wanneer de muziek nog als achtergrond moet dienen en wanneer het dak eraf mag. En …. hij komt zijn afspraken altijd netjes na.

Voor jullie vrijmibo bespreekt hij de muziekwensen, de locatie, het aantal en de leeftijdsopbouw van de gasten en de benodigde techniek. Met de ‘alles uit de kast show’ is hilariteit gegarandeerd. Maar heerlijk relaxte lounge muziek als muzikaal decor tijdens de vrijmibo kan natuurlijk ook.

Chat openen
1
Scan de code
Vragen over mijn beschikbaarheid? Stuur mij gerust een bericht via WhatsApp 👋